Küçük yaşlar Kur’an kursu kayıtları devam ediyor

Küçük yaşlar Kur’an kursu kayıtları devam ediyor
Sarayönü İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, 4-5-6 yaş aralığında ki çocukların Kur’an ve din eğitimine önem verilerek, bu alanda uzmanlaşmış Kur’an kursu hocalarının gözetiminde eğitim alabileceği belirtildi....

Sarayönü İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, 4-5-6 yaş aralığında ki çocukların Kur’an ve din eğitimine önem verilerek, bu alanda uzmanlaşmış Kur’an kursu hocalarının gözetiminde eğitim alabileceği belirtildi. 4-6 yaş Kur’an Kurslarında güz dönemi kayıtları devam ediyor.

Kursa kayıt yaptırmak isteyen velilerin Kur’an kursu hocalarına veya müftlüğe ulaşarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceğini belirtti.

Yaz Kur’an Kurslarının oldukça verimli geçtiğini belirten Sarayönü İlçe Müftüsü İbrahim Yazar, güz döneminin de aynı şekilde geçmesini beklediklerini dile getirerek; “Nesillerimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına, 4-5-6 yaşındaki sevgili yavrularımızın Kuran ve din eğitimine gereken önemin verilmesi büyük bir önem taşımaktadır. Uzman eğitmen kadromuzla çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesini hedefliyoruz. Tüm velilerimizi kayıtlarını yaptırmak üzere hocalarımıza veya müftülüğümüze bekliyoruz. Birlikte geleceğimize sahip çıkalım.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Etiketler :