MasterChef’in eleme gecesinde gözyaşları sel oldu! O isim elendi

MasterChef’in eleme gecesinde gözyaşları sel oldu! O isim elendi
MasterChef All Star’ın final bölümünde yarışmacılar Somer şefin Shodai Patates Köpüklü Udon Noodle'ını yapmak için kıyasıya yarıştı. Peki final oyununa kalan Cemre, Alican, Dilara ve Tanya’dan hangisi elendi? İşte gözyaşlarının sel olduğu Masterchef'in elenen yarışmacısı…

MasterChef All Star'da dün akşam eleme heyecanı vardı. Yarışmada Cemre, Alican, Dilara ve Tanya son dörde kaldı.

1-003.jpg

Yarışmacılar finalde Somer Şef'in tarifi Shodai Patates Köpüklü Udon Noodle'ı yaptı. Somer Şef'in final yemeğini en iyi yapan eski şampiyon Cemre son 4'ten 1. olarak çıktı.

2-003.jpg

Cemre'nin şampiyon olduğu sezonda yendiği MasterChef’in eski 2.'si Alican ise son dörtte 2. oldu. Son ikiye ise Dilara ve Tanya kaldı.

3-003.jpg

Bu haftanın eleneninin açıklanmasını bekleyen yarışmacılardan Dilara, sonucu beklerken gözyaşlarına boğuldu. Tanya ise arkadaşını teskin etmeye çalıştı.

4-002.jpg

Elenen yarışmacıyı açıklamak üzere söz alan Somer Şef yaptığı açıklamada, "Seni ne kadar sevdiğimizi söylememize gerek yok. Bizim senle tanışmamız MasterChef'ten bile önce Kıbrıs'a ilk geldiğimde Tanya'nın ailesinin yemeklerini yemiştim orada Tanya demişti MasterChef'e gelmek istiyorum. Bir kere kendisi eğitimci kitabı var. Hatta bazı yaptığımız yemeklerde o kitabı referans aldık" diyerek elenen ismin Tanya olduğunu söyledi.

5.jpg

Tanya ise "Ben daha fazla gidebilirdim ama 14. olmak da güzel. Öncelikle aileme ve tüm Kıbrıs'a teşekkür ediyorum. Benim her zaman çok yanımda oldular. Ben ülkemi çok severim, bu yolda kültürüme çok sahip çıkacağım. Ceketi giymeyi tatbiki çok isterdim ama benim için önemli olan sevmek sevilmek" diye konuştu.

6.jpg

Hemen hemen kimseyle sorun yaşamayan ve herkesin sevdiği Tanya'yı tüm yarışmacılar ayakta alkışladı.

7.jpg