Masterchef’te elenen isim belli oldu. Cemre üzüntüden yıkıldı

Masterchef’te elenen isim belli oldu. Cemre üzüntüden yıkıldı
MasterChef All Star’ın bu haftaki eleme bölümünde son dörde Alican, Batuhan, Esra ve Dilara kaldı. Eleme potasına girenlerden biri yarışmaya veda ederken, elenen ismin yakın arkadaşı Cemre adeta yıkıldı

MasterChef All Star’da bu hafta sonu eleme oyunu yapıldı. Elenen yarışmacıyı duyanlar, üzüntülrini gizleyemedi.

MasterChef All Star’ın dün gece yayınlanan son bölümünde heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Elemede son dörde Alican, Batuhan, Esra ve Dilara kaldı.

1.jpg

Yarışmacılar Alican, Batuhan, Esra ve Dilara Danilo Şef'in imza yemeği olarak bilinen Linguistico yemeğini en iyi yaparak yeni haftaya kalmak için mücadele etti.

En fazla eleme potasına giren yarışmacılardan Batuhan, potada bir kez daha yemeğini en iyi şekilde yapmak için mücadele etti ve yemeğiyle elenmekten kurtuldu. Batuhan gecenin 2.'si oldu.

2.jpg

Danilo Şef'in yemeğini iyi yapamayan Dilara ve Alican ise elemede son ikiye kaldı.

Mehmet Şef, son ikiye kalan yarışmacılardan Alican hakkında yaptığı konuşmada, "Biz seni saygınla biliyoruz. Verdiğimiz tüm kurallara harfiyle uygulayan beyefendisin. Bir rahatsızlığın var, mütevaziliğinden acı çeksen de bize söylemedin. Arkadaşların söyledi. Adam gibi adamsın. Seni böyle yetiştiren ailene de selam olsun" dedi.

3.jpg

Alican da "Beni çok güzel ifade ettiniz. Mümkün olduğunca güzel izler bırakmak için görevimi tamamladım. Bu ülkenin hedefini bilen gelecek nesillere yol verebilecek insanlara ihtiyacı var ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bana. Hatam olduysa af ola sizler benim başımın tacısınız" ifadelerini kullandı.

Mehmet şef, yarışmada Alican’ın elendiğini açıkladı. Dilara'nın içeri girmesi sonrası ise Alican'ın elendiğini öğrenen en yakın arkadaşı Cemre büyük üzüntü yaşadı.

untitled-2-001.jpg