MHP Vekil Adayları Ladik’te oy istedi

MHP Vekil Adayları Ladik’te oy istedi
Milliyetçi Hareket Partisi 28.dönem Konya Milletvekili adayları Konur Alp Koçak ve Celil Çalış beraberinde ki heyet ile birlikte Çarşamba günü Ladik’te ziyaretlerde bulundu.Vekil adayları Koçak ve Çalış’a Ladik ziyaretlerinde...

Milliyetçi Hareket Partisi 28.dönem Konya Milletvekili adayları Konur Alp Koçak ve Celil Çalış beraberinde ki heyet ile birlikte Çarşamba günü Ladik’te ziyaretlerde bulundu.

Vekil adayları Koçak ve Çalış’a Ladik ziyaretlerinde MHP Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Av. Mehmet Kozan ile Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer eşlik etti.

Adaylar Ladik’te esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelirken, oldukça sıcak bir karşılama töreni ile ağırlandılar. Aday Ladik mahallesinde yapılan seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlardan bir oy Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy da milletvekili seçimlerinde MHP temennisinde bulundular.

Konur Alp Koçak ve Celil Çalış

Vatandaşların ve esnafların talep ve sorunlarını dinleyen adaylar, Ladik mahallesinin en büyük sorununun nüfusunun yüksek bir mahalle olması ve Büyükşehir yasası ile birlikte değişen yapılarının kasaba statüsü ile Ladik’e geri verilmesinin sorunlarının bir kısmının çözüleceği konusunda uzlaştılar. Bölgenin tarım ve hayvancılık bölgesi olduğunun altını çizen adaylar, Cumhur İttifakı olarak üretimi sonuna kadar destekleyeceklerini ve ülkemizin en önemli gelir kaynaklarından birinin tarım ve hayvancılık olduğunun altı çizildi.

Ladik ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan MHP Konya Milletvekili adaylarından Celil Çalış şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin son yıllarda gerek yurt içinde gerek yurtdışında yaptığı sıçramayı Cumhur İttifakı olarak bir adım öteye taşımak bizim nihai hedefimiz. Ülkemiz son yıllarda savunma sanayisinde ve bağımsız enerji adı altında yaptığı çalışmalar küresel anlamda büyük bir sıçrama gerçekleştirerek, masada söz sahibi ülkelerden biri haline gelmiştir. Ülkemizin can damarlarından biri olan tarım ve hayvancılıkta ise çiftçilerimizin daima yanındayız.

Konur Alp Koçak ve Celil Çalış

Tek amacı Cumhur İttifakı kaybetsin, yerine biz geçelim diye düşünen, hiçbir planı projesi olmayan 6’lı masaya karşı vatandaşlarımızın en güzel cevabı seçim sandıklarında vereceğine olan inancımız tam. Ülkemizin son yıllarda yaptığı sıçramayı daha yukarıya taşımak ve Cumhuriyetimizin 100.yılını taçlandırmak adına, Bir oy Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir oyda Milliyetçi Hareket Partisine diyoruz. Bugün Ladik’te vatandaşlarımız tarafından çok sıcak karşılandık. Sorunlarını ve taleplerini dinledik, tek tek not aldık, kendi görüşlerimizi bildirdik. Bu sıcak ortamın sandıklara yansıyacağından hiçbir şüphemiz yok.” şeklinde konuştu. (Duran ÇÖLCÜ)

Etiketler :