Münazara yarışmasında Sarayönü rüzgarı esti

Münazara yarışmasında Sarayönü rüzgarı esti
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin gözde kurumlarından Bilgehanelerde düzenlenen dönem sonu münazara yarışmasında Sarayönü ekibi aldığı başarıyla adından söz ettirdi.20 şubenin de aktif katılım sağladığı, kıran kırana...

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin gözde kurumlarından Bilgehanelerde düzenlenen dönem sonu münazara yarışmasında Sarayönü ekibi aldığı başarıyla adından söz ettirdi.

20 şubenin de aktif katılım sağladığı, kıran kırana geçen finallerde Sarayönü Bilgehane birinci olarak ilçeye madalyayı kazandırdı.

Sarayönü Bilgehane adına finallerde boy gösteren öğrenciler Hatice Topbaş, Sıla Taş ve Belinay Ceylin Arslan rakiplerini eleyerek Sarayönü Bilgehaneye kupa kazandırdı.

Sarayönü Bilgehane’den yapılan açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Binada düzenlenen finallerde şampiyon olarak ilçemize madalya ile dönen öğrencilerin başarıları ile gururlandıkları belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerin kendi aralarında düzenlemiş oldukları münazara yarışmasında ilçemizi temsil eden Sarayönü Bilgehane öğrencileri Hatice Topbaş, Sıla Taş ve Belinay Ceylin Arslan rakiplerini eleyip şampiyon olarak ilçemize ve Bilgehanemize kupayı kazandırmıştır.

Bilgehanelerde, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak ders destek programları dâhilinde Türkçe, Matematik, Fen bilimleri, Sosyal bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi dersleri verilmektir.”

Haber: Mücahit Enes TURBİL

Etiketler :