Pencerelerinizdeki buğulanmadan tek bir yöntemle kurtulun… İşte sırrı!

Pencerelerinizdeki buğulanmadan tek bir yöntemle kurtulun… İşte sırrı!
Siz de camlarınızın buğulanmasından şikayetçiyseniz bu basit yöntem artık size pırıl pırıl camlar sunacak. Camlarınızın buğulanmasını nasıl mı önleyeceksiniz? Ayrıntılar haberimizde…

Kış mevsimiyle birlikte sıcaklık farklılıkları kapalı mekanlarda pencerelerin buğulanmasına neden olabiliyor. Evde, işyerinde, hatta arabanızda bile sıkça karşılaştığınız bu sorundan basit bir yöntemle kurtulmak mümkün.

1-001.jpg

Kapalı ortamlardaki sıcak hava dışarıdaki keskin soğuk hava ile karşılaştığında yoğuşma oluşur. Bu duruma genellikle 'cam terlemesi' de denir. Pencerelerin buğulanması, aynı zamanda cam terlemesi olarak da adlandırılan bu durum çoğu zaman canınızı sıkabilir. Ancak bu etkili yöntem sayesinde pencere buğulanması sorunundan kurtulabilirsiniz. İşte pencere buğulanmasını önlemek için etkili bir yöntem...

2-001.jpg

ÇİFT CAM ARASINDA BİRİKEN SU DAMLALARINI BİLE YOK EDİYOR
Pencerelerdeki buğulanmadan kurtulmanın en etkili yöntemi, alışılmışın dışında görünen ancak oldukça işe yarayan bir çözüm olan saç kurutma makinesi yöntemidir. Saç kurutma makinesi, pencerenin cam bölmelerinde biriken nemi buharlaştırarak ortadan kaldırmada etkili bir araçtır.

3-001.jpg

Güvenli bir mesafeden saç kurutma makinesini düşük ısıda çalıştırarak, çift cam arasında birikmiş su damlacıklarını uzaklaştırabilir ve buğulanmanın önüne geçebilirsiniz. Camların terlemesini engellemek için ayrıca camları temizlerken, silme işleminden sonra yerleri kuruyana kadar odanızı havalandırmak önemlidir.

4-001.jpg

Pencerelerin buğulanmasını önlemek için evinizi günde 1 ya da 2 kez mutlaka havalandırmak gereklidir. Bu basit ve etkili yöntemleri uygulayarak penceredeki buğulamadan kolayca kurtulabilirsiniz. Bir sonraki buğulanma durumunda hemen denemenizi öneririz.