Sarayönülü vatandaş banka ATM'sinden şikayetçi

Sarayönülü vatandaş banka ATM'sinden şikayetçi
Sarayönü’nde, yazın en kavurucu dönemlerinde ATM’ler önünde uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar gölgeliği dahi olmayan yetersiz sayıdaki ATM'ler için isyan ediyor.Bankanın önünde güneşlik olmaması ve sadece 2 ATM ile...

Sarayönü’nde, yazın en kavurucu dönemlerinde ATM’ler önünde uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar gölgeliği dahi olmayan yetersiz sayıdaki ATM'ler için isyan ediyor.

Bankanın önünde güneşlik olmaması ve sadece 2 ATM ile hizmet vermesi uzun kuyruklar oluşmasına sebep olurken, kuyruklar bazen yola kadar taşıyor. Tarım ve Hayvancılık kenti olan Sarayönü’nde tek bankanın olması büyük tepki toplarken, vatandaşlar artık bu konunun net çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

Banka ATM

YARIM SAAT BEKLEDİĞİMİZ OLUYOR

Vatandaşlardan Sarayönü Ziraat Bankası ATM önünde ki yoğunluk sebebi ile bazen yarım saati aşkın süre para çekmek için beklediklerini belirtirken” Bu sıcak yaz mevsiminde ilçemizde sadece 2 tane ATM bulunması ve bankanın önünde gölge oluşturabilecek herhangi bir yapı bulunmaması sebebi ile deyim yerindeyse çekmediğimiz çile kalmıyor. 40 derece havada yarım saat güneşin alnında para çekmek için bekliyoruz. Bize hizmet vermekle yükümlü bir işletmenin yıllardır bu konu ile ilgili hiçbir çözüm geliştirmemesi, bir başıboşluk vurdumduymazlık olduğunun en belirgin örneği. Defalarca kez şikayet mektubu yazmamıza rağmen hiçbir geri dönüşte olmuyor. Yetkililerin artık bu konuyu ciddi bir şekilde ele alarak vatandaşların sıkıntılarını çözmeleri gerekiyor. Bardağın son damlası da taştı”

Emrullah Yalçın

SARAYÖNÜ’NE HALK BANKASI ŞART

Sarayönü Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Emrullah Yalçın, tarım ve hayvancılık hususunda Konya’nın en aktif merkezlerinden biri olan Sarayönü’nde tek bankanın bulunmasının büyük bir eksiklik olduğunu belirtti. Başkan Yalçın , kooperatif olarak gerekli görüşmeleri gerçekleştirdiklerini ve konu ile ilgili temaslarını sıklaştırdıklarını belirterek, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan bu konuda tüm kurum amirlerinin ellerini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

Haber: Mehmet AKYILDIZ

Etiketler :