Selçuklu Akşemseddin İlkokulu’nda “Geçmişten Geleceğe” isimli kültürel etkinlik düzenlendi

Selçuklu Akşemseddin İlkokulu’nda “Geçmişten Geleceğe” isimli kültürel etkinlik düzenlendi
Müzeler Haftası etkinlikleri kapsamında 24 Mayıs 2023 tarihinde, Selçuklu Akşemseddin İlkokulu’nda “Geçmişten Geleceğe” isimli kültürel etkinlik düzenlendi.Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe milli eğitim camiasından...

Müzeler Haftası etkinlikleri kapsamında 24 Mayıs 2023 tarihinde, Selçuklu Akşemseddin İlkokulu’nda “Geçmişten Geleceğe” isimli kültürel etkinlik düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe milli eğitim camiasından birçok kişinin yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Geçmişten Geleceğe

Müzeler Haftası nedeniyle Selçuklu Akşemseddin İlkokulu’nda sergi açılışı yapıldı.

Etkinlik kapsamında okul bahçesinde bir de sergi açıldı. Eğitim olgusuna müze eğitimi anlayışıyla yaklaşan, modern eğitim-öğretim yöntem ve tekniklerini okulunda başarıyla uygulayan Sarayönülü hemşehrimiz ve köşe yazarımız, İlkokul Öğretmeni Zeliha Büyükcengiz tarafından hazırlanan “Geçmişten Geleceğe” isimli kültürel etkinlik Öğrenci Velilerinden, Okul İdaresinden, Konya Milli Eğitim Camiasından, Üniversite Hocalarından, Akademisyenlerden, Sivil Toplum Kuruluşlarından, Kültür ve Sanat Dernekleri’nden ve Konya’mızın Halkından büyük takdir topladı.

Geçmişten Geleceğe

Sergide geçmiş dönemde kullandığımız araç gereçlerle yöresel kıyafetler ve öğrencilerin çalışmaları da büyük ilgi gördü.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Zeliha Büyükcengiz ve etkinlikte emeği geçenleri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Geçmişten Geleceğe Geçmişten Geleceğe

(Belgin TARI)

Etiketler :