Survivor'a sürpriz yarışmacı! Acun Ilıcalı kadroyu açıkladı

Survivor'a sürpriz yarışmacı! Acun Ilıcalı kadroyu açıkladı
Survivor All Star 2024’ün kadrosu tamamlandı. Acun Ilıcalı, yarışmacı kadrosuna katılan ünlü oyuncuyu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. İşte yeni sezonda Survivor’a katılan yeni oyuncu ile tam kadro…

TV8 ekranlarının sevilen programlarından Survivor’ın yeni sezondaki kadrosu belirleniyor. Yeni sezonda All Star bölümleriyle ekrana gelecek Survivor’da kadroya eklenen son yarışmacı da belli oldu. Yarışmaya ikinci kez katılacak ünlü oyuncuyu Acun Ilıcalı duyurdu.

Acun Ilıcalı, All Star kadrosunu Instagram hesabından açıkladı. Yarışmanın kadrosuna son olarak oyuncu Ersin Korkut'un katıldığını dile getiren Acun Ilıcalı, "Survivor'ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz" dedi.

2-003.png

Başarılı oyuncu Ersin Korkut, 2020 yılında Survivor'da yer almış, performansıyla çok konuşulmuştu. Ancak sevilen oyuncu sakatlığından dolayı yarışmadan elenmişti.

KADRO TAMAMLANDI
Büyük merakla beklenen ve yarışmacıların SMS olmadan performansa dayalı eleneceği Survivor All Star 2024'ün kadrosunda Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço ve Furkan Kızılay yer alacak.

1-004.png

Daha önce iki kez Survivor'da şampiyon olan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almayacağını açıklamıştı. Turabi'nin durumuyla ilgili yapım şirketi ve Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.