Tıp dünyası şokta! İkizlerin babası farklı çıktı

Tıp dünyası şokta! İkizlerin babası farklı çıktı
Türkiye haftalardır Betül Yurulmaz ile eşi Veysel Yurulmaz’ın yılan hikayesine dönen aldatma olayını konuşuyordu. Tartışmada ikiz bebeklerin DNA testi, tıp dünyasını hayrete düşüren bir gelişmeyi ortaya çıkardı

ATV’nin gündüz kuşağı yayınlarından Esra Erol'da programında izleyenlerini şoke eden bir olay yaşandı.

Esra Erol’da programına başvuran Betül Yurulmaz isimli kadın, eşinin kendisini aldattığını söyledi. Betül Yurulmaz ve eşi Veysel Yurulmaz programda günlerce yüzleşti.

Programda Veysel Yurulmaz, 3 yıl önce Batman’dan İstanbul’a çalışmak için gitmiş ve bir süre sonra Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu ortaya çıkmıştı.

BOŞANMAK İÇİN TEK ŞARTI DNA TESTİ OLDU
Veysel Yurulmaz, ikizlerinin annesi olan Özge ile ilişkisine sahip çıkarak, 13 yıllık eşi Betül’den boşanmak istediğini söyledi. Betül’ün ise boşanmak için tek bir şartı vardı. O da ikiz bebeklere Dna testi yapılmasıydı.

İkiz bebeklerini “Bu işin içine sokmak istemiyorum” diyen Özge, ilk önce Dna testini reddetse de sevgilisi Veysel, karısı Betül’den boşanmak için ikiz bebeklere Dna yapılmasını kabul etti.

YÜZ MİLYONDA BİR İHTİMAL GERÇEK OLDU
Veysel ve ikiz bebekler arasında yapılan Dna testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olay herkesi şaşkına çevirdi.