Ağralı destek istedi

Ağralı destek istedi
Sarayönü'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında gelen AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ilçe seçmenlerinden destek istedi.AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı, ilk olarak AK Parti Sarayönü Seçim Koordinasyon...

Sarayönü'nde yerel seçim çalışmaları kapsamında gelen AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ilçe seçmenlerinden destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı, ilk olarak AK Parti Sarayönü Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek partililerle istişarede bulundu. İstişarenin ardından Kadıoğlu, Boyalı, Karabıyık, Kayıören, Kuyulusebil ve Çeşmelisebil mahallelerini ziyaret  ederek seçmenlerin sıkıntı ve isteklerini dinledi. Ağralı, yerel seçimler için hem Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, hem de Sarayönü Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak için güçlü bir destek istedi. AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı'ya, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiftçi, Sarayönü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz Solak, Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, AK Parti ve MHP Teşkilat mensupları eşlik etti.

Sarayönü girişinde Sarayönü Minibüs ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Şoförleri Ağralı'yı ve beraberindekileri karşılayarak güzel bir görüntü oluşturdular. AK Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı ve Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Minibüsleri ile desteklerini ileten Kooperatif Başkanına ve Şoförlere  teşekkür etti.