EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR

16 Nisanda Türk Milleti egemenlik hakkını tek kişiye verip veya vermemek için sandık başına gidecek, Tüm Türk milleti sandığa gitmeli gereğini yapmalı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anayasa değişikliği referandumuna sayılı günler kala Diyarbakır'da konuştu. Erdoğan'ın konuşma yaptığı alanda, Kürtçe "Biji Serok Erdoğan" sloganları duyuldu.” Tek millet diyoruz. Dikkat edin. Türk demiyoruz” dedi.

Erdoğan, 2015 yılında Harp Akademileri Komutanlığı nda düzenlenen törende TSK yı hedef alan Ergenekon ve Balyoz kumpas soruşturmalarını işaret etmiş ve şöyle demişti:

“Bu operasyonlarla şahsım başta olmak üzere, tüm ülke yanlış yönlendirildi, aldatıldı.”

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ise “Rabbimden af milletimden özür diliyorum dedim. Çünkü burada hata yapmışız. Olaya biz tabi samimiyetle baktık ama ne yazık ki karşımızdakilerden bunu görmedik.”dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Ak Saray daki 37 nci Muhtarlar Toplantısı nda “Siyasi hayatımda ne aldanan ne aldatan oldum. Bundan sonra da ne aldanan ne aldatan olacağız. Ama dürüst olun doğru olun. Bu millete yalan konuşma” diye konuştu

Acaba hangi konuşmaları doğru, aldatıldığını kandırıldığını söyledikleri mi? Hiç aldatılmadığını söylediği mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Siyasi hayatımda ne aldanan oldum, ne aldatan oldum" sözlerine ilişkin, "Bu laf çok güzel bir laf. Bu laf aslında bütün bu olaylardan kendisinin haberinin olduğunu itiraf eden bir cümledir. Hiç aldatılmamışsa ve hiç aldanmamışsa bütün bu olaylardan kendisinin bilgisinin olduğunu söylüyor zaten. Bundan büyük itiraf olamaz." dedi.

İşte 16 Nisanda EVET çıkarsa Şunlar olabilir mi?

İçişleri bakanının açıklamasına göre; Şu an ülkede 3 MİLYON 551 BİN 78 SURİYELİ VAR.

Ve biz bunlara kendi ekmek paramızdan 25 MİLYAR DOLAR harcamışız.

Ve onlar bizim ülkemizde piknik yaparken, Türkiye'de askerlik çağında 425 bin Suriyeli yaşıyor! , biz onların ülkesinde ŞEHİT oluyoruz.

Ve Suriyeliler hastanelerden ücretsiz yararlanmakta. Üniversitelere sınavsız girmekte,

İnşaattan tekstile, gıdadan oto kiralamaya kadar, vergisiz mergisiz, kayıt dışı faaliyet gösteren 10 binden fazla Suriyeli şirket var. Türk işçi çalıştırıyor musunuz sorusuna  “Yabancı işçi çalıştırmıyoruz” diyorlar.

“Suriyeliler bizim memleketi babalarının çiftliği gibi kullansın, burada mis gibi hayatını yaşasın, köşeyi dönsün, bizim çocuklar El Bab'ta şehit olsun,

Bu Suriyelileri Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türk Vatandaşlığına alınmasını ister misiniz? Evet derseniz  bu olacak.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Aldığımız bilgilere göre İran'da 3 milyon mülteci var, Türkiye'ye hareketlenme içinde. Türkiye'ye gelmeye çalışıyor. Daha çok Afgan mülteciler" dedi.

Suriyeliler yetmedi şimdide Afganlılar , Afrikalılar kısaca Türk milletinin fertleri işsizlikten intihar etme noktasına gelmişken, Türkiye nin Mülteci cennetine dönüşmesine, izin verilmesini istiyor musunuz?.

Hükümet adı altında Başkanın atadığı bürokratlardan oluşan,bir müritler topluluğu tarafından yönetilmesini istiyor musunuz?

Milletin seçtiği Millet vekillerinin TBMM nin Hükümetin kuruluşunda ve denetlenmesinde yetkisinin olmadığı ,Başbakanın ve bakanlar kurulunun olmadığı sorumsuz kişiler tarafından yönetilmesini istiyor musunuz?

Egemenlik hakkını tek kişiye devretmek istiyor musunuz?

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir diyorsanız. Tuzağa düşmeyelim, Demokratik, Laik, sosyal Hukuk devleti olan Cumhuriyeti Korumak için Türk Halkı mutlaka sandığa gitmeli gereğini yapmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi