Konya'da feci kaza: Kırmızı ışıkta bekleyen otomobil ikiye bölündü, 1 ölü

  • Konya'da feci kaza: Kırmızı ışıkta bekleyen otomobil ikiye bölündü, 1 ölü 0

    Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobil, süratli gelen başka bir araçla çarpıştıktan sonra direğe ve ağaca çarparak ikiye bölündü. Bu korkunç kazada maalesef bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

  • Konya'da feci kaza: Kırmızı ışıkta bekleyen otomobil ikiye bölündü, 1 ölü 1

  • Konya'da feci kaza: Kırmızı ışıkta bekleyen otomobil ikiye bölündü, 1 ölü 2

    Olay, saat 13.30 sularında merkez Meram ilçesi Konya-Antalya çevre yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mevlüt Külcü'nün (40) kullandığı 42 BT 341 plakalı Hyundai marka otomobil, caddede kırmızı ışıkta durduğu esnada, hızla ilerleyen İsmail A. yönetimindeki 42 AIT 900 plakalı Audi marka otomobilin çarpmasıyla büyük bir facia yaşandı. Çarpışmanın şiddetiyle Mevlüt Külcü'ye ait otomobil önce bir direğe, ardından da bir ağaca çarparak kullanılamaz hale geldi ve ikiye ayrıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.