Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir evden 1 milyon 600 bin lira değerinde ziynet eşyası ve nakit para çaldıkları iddia edilen iki kadın şüpheli, İstanbul'da düzenlenen bir operasyonla yakalandı.
HIRSIZLIK OPERASYONU VE YAKALANMA
5 Haziran tarihinde Çayırova'da meydana gelen hırsızlık olayının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, faillerin yakalanması için kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, hırsızlığın kadın şüpheliler S.K. ve A.K. tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Dün İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonla her iki kadın gözaltına alındı ve Kocaeli'ye getirildi.
ADLİYEDEN YANSIMALAR
Emniyetteki işlemlerinin ardından, şüphelilerin bebekleriyle birlikte adliyeye sevk edilmeleri dikkat çekti. Yapılan yargılama sürecinde A.K., nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu olay, hırsızlık suçunun aile yapısı üzerindeki etkilerini de gözler önüne seriyor.








