Karatay Şehir Parkı'nda gerçekleştirilen müsabakalara katılan sporcular ellerindeki haritalarla gizlenen hedeflere ulaşmak için yoğun çaba sarf etti.

Her buldukları hedeften sonra başka bir hedefe doğru ilerleyen sporcular zamana karşı yarışarak birinci olmak için çalıştı. Hem zevkli hem de heyecanlı geçen müsabakalara katılan sporcular eğlenerek rekabetin tadını çıkardı. Yarışları tamamlayan sporcular büyük sevinç yaşadı.

Diğer taraftan Türkiye Atıcılık Federasyonu tarafından Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 3. Bölgesel Millî Birlik ve Demokrasi Kupasında da sporcular, demokrasi ruhunu hedefe taşıdı. Saraçoğlu Atış Poligonunda gerçekleştirilen yarışlarda sporcular millî iradenin simgesi 15 Temmuz’un anlamını yaşatmak için tetiklere bastı.







