15 Temmuz şehitleri anısına Mevlid-i Şerif programı düzenlendi

GÜNDEM Yayınlanma : 15 Temmuz 2026 16:10 Düzenleme : 15 Temmuz 2026 16:10
15 Temmuz şehitleri anısına Mevlid-i Şerif programı düzenlendi
Tekirdağ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen Mevlid-i Şerif programında şehitler anıldı ve dualar edildi. Unutulmaması gereken bir gün olarak vurgulandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde Orta Camii'nde anlamlı bir Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.

15 Temmuz şehitleri anısına Mevlid-i Şerif programı düzenlendi 1

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR YÜCELTİLDİ

Bu özel anma etkinliği kapsamında, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde şehit düşen kahramanlarımız başta olmak üzere, vatan için can veren tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu. Katılımcılar, dualarında şehitleri rahmet ve minnetle anarak, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

VATANDAŞLAR UNUTMADI

Programın sonunda, cami çıkışında bir araya gelen vatandaşlar ve protokol üyeleri, 15 Temmuz'un önemine dikkat çekerek, bu tür anma etkinliklerinin unutulmaması gerektiğini vurguladılar. Etkinliğe Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve il protokolü, emniyet ve jandarma teşkilatının mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.