24 Erzincanspor'da sponsorluk iddiaları üzerine açıklama geldi

SPOR Yayınlanma : 30 Mayıs 2026 22:55 Düzenleme : 31 Mayıs 2026 00:05
24 Erzincanspor'da sponsorluk iddiaları üzerine açıklama geldi
24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Güneş, sosyal medyada dolaşan sponsorluk ve transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı ve resmi kaynakları takip etmeleri konusunda taraftarları uyardı.

TFF 2. Lig takımlarından 24 Erzincanspor, son günlerde logo değişikliğiyle ilgili tartışmaların ardından yeni bir iddiayla gündeme geldi.

SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

ABD merkezli ünlü bir yoğurt markasının kurucusu olan Hamdi Ulukaya'nın, Erzincanlı milyarder iş adamı olduğu biliniyor. Bu iddialara göre, Ulukaya'nın memleketinin takımına 5 milyon dolarlık rekor bir sponsorluk bütçesi ayırdığı söyleniyor. Ancak 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, sosyal medyada dolaşan sponsorluk anlaşmaları ve transfer çalışmalarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

RESMİ AÇIKLAMALARA DİKKAT EDİN

Güneş, taraftarları yalnızca resmi açıklamaları takip etmeye çağırarak, sponsorluk görüşmelerinin sürdüğünü fakat henüz resmi imzaların atılmadığını ifade etti. Sosyal medyada yer alan yüksek sponsorluk rakamlarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Güneş, "Sponsorluk konusunda henüz resmi imzalar atılmadı, rakamlar belli değil. 5 milyon dolar, 10 milyon dolar gibi rakamlar yazılıp çiziliyor. Bunlar kesinlikle doğru değil," şeklinde konuştu. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Güneş, henüz anlaşma sağlanan bir teknik direktör veya futbolcu bulunmadığını ve transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Güneş, taraftarlara, "Anlaşma sağlandığı takdirde resmi internet sitemizden duyuracağız. Erzincanspor’un resmi internet sitesi haricinde yapılan açıklamalara itibar etmeyin," diyerek uyarıda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.