40 ilden 500 genç güreşçi Bolu'da mindere çıktı

SPOR Yayınlanma : 08 Mayıs 2026 02:41 Düzenleme : 08 Mayıs 2026 02:41
40 ilden 500 genç güreşçi Bolu'da mindere çıktı
Bolu'da 40 ilden 500 sporcunun katıldığı Okul Sporları Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası başladı. Genç güreşçiler, minderde hem dostluk hem de başarı için ter döküyor.
40 ilden 500 genç güreşçi Bolu'da mindere çıktı

Bolu, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 500 genç güreşçiye ev sahipliği yapıyor. Okul Sporları Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası, Karaçayır Spor Salonu'nda görkemli bir törenle başladı.

40 ilden 500 genç güreşçi Bolu\

MİNDERDE DÜNYA KADAR YILDIZ ADAYI

Şampiyonaya katılan 40 ilden gelen sporcular, hem kendi illerinin gururunu taşımak hem de ulusal düzeyde başarı elde etmek için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Dostluk, centilmenlik ve üstün gayretin ön planda olduğu bu organizasyon, geleceğin şampiyonlarını yetiştirme yolunda önemli bir basamak olarak görülüyor.

40 ilden 500 genç güreşçi Bolu\

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ VURGULANDI

Açılış seremonisinde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, sporun sadece rekabet değil, aynı zamanda birleştirici bir güç olduğunu vurguladı. Güler, "Karaçayır Spor Salonu’nda böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyuyoruz. Tüm sporcularımıza, değerli antrenörlerimize ve bu organizasyonun hayata geçmesinde emeği geçen herkese en içten başarı dileklerimi sunuyorum." ifadeleriyle sporun birleştirici ruhunu ve organizasyona verilen önemi dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.