5'inci kattan düşen minik Ateş'in cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 08 Nisan 2026 15:11 Düzenleme : 08 Nisan 2026 15:11
5'inci kattan düşen minik Ateş'in cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi
Edirne'de 5'inci kattan düşerek hayatını kaybeden 11 yaşındaki Ateş Ender Demir, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
5'inci kattan düşen minik Ateş'in cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Edirne'de beşinci kattaki bir dairenin balkonundan düşerek yaşamını yitiren 11 yaşındaki özel eğitimli Ateş Ender Demir, son yolculuğuna uğurlandı.

5\

TRAJEDİ SONRASI CENAZE TÖRENİ

Dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Lala Şahinpaşa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ateş Ender Demir için Mevlana Camii'nde bir tören düzenlendi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına katılan acılı ailesi, öğretmenleri ve sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.

5\

YENİ ŞEHİR MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Duallar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Demir'in cenazesi, Yenişehir Mezarlığı'na defnedildi. Olayla ilgili olarak başlatılan adli inceleme titizlikle devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.