Adana'da, Rönesans Holding'e bağlı Optimum Alışveriş Merkezi'nde iki grup arasında çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu.
KAVGA ANI CEP TELEFONUNA YANSIDI
Olay, Yüreğir ilçesindeki alışveriş merkezinin yeme-içme bölümünde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafların birbirine saldırdığı bu kavga sırasında, çevredeki vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Kavga esnasında bazı kadınların tarafların arasında kaldığı ve bu durumun oldukça tehlikeli olduğu gözlemlendi.
GÜVENLİK GÖREVLİLERİ YETERSİZ KALDI
Yaşanan arbede, çevredeki vatandaşların olaya müdahale etmesiyle sona erdi. Ancak, alışveriş merkezine ait güvenlik görevlilerinin kavga sırasında alanda bulunmaması dikkat çekti. O anlar, alışveriş merkezinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medya üzerinden paylaşıldı.








