Adana'da silahlı kavga: 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 gözaltı

ASAYİŞ Yayınlanma : 28 Aralık 2025 16:45 Düzenleme : 28 Aralık 2025 16:45
Adana'da silahlı kavga: 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 gözaltı
Adana'da bir silahlı kavgada Veli Arslandağ hayatını kaybetti, 3 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adana'da, dün gece meydana gelen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olay, merkez Çukurova ilçesindeki Toros Mahallesi'nde gerçekleşti.

KAVGA, GEÇMİŞTEKİ BİR ANLAŞMAZLIKTAN KAYNAKLANDI

İddialara göre, yaklaşık 4 ay önce aralarında bir tartışma yaşanan iki arkadaş, Veli Arslandağ (21) ve F.B., dün gece karşılaştılar. Bu karşılaşma, tartışmanın kavgaya dönüşmesine neden oldu. Kısa sürede büyüyen arbede sırasında, Veli Arslandağ silahla ağır yaralandı.

OLAY YERİNE GİDEN SAĞLIK EKİPLERİ HAYATINI KAYBETTİĞİNİ BELİRLEDİ

İhbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Veli Arslandağ'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Genç adamın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen F.B. ve 2 kişi daha gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.