Adana'daki iş yeri kurşunlama olayında 5 şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 14 Ekim 2025 05:16 Düzenleme : 14 Ekim 2025 14:20
Adana'daki iş yeri kurşunlama olayında 5 şüpheli tutuklandı
Adana'da bir tatlıcının iş yerinin kurşunlanması olayında 5 şüpheli tutuklandı. İş yeri sahibi, tehditler aldığını belirtti.

Adana’da bir tatlıcının iş yeri, iki ayrı tarihte kurşunlandı. Olayla ilgili olarak 5 şüpheli tutuklandı. İş yeri sahibi Serdar Kılınç, haraç vermediği için tehditler aldığını belirtti.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kurşunlama olayının güvenlik kameralarına yansıdığı ifade edildi. İlk olay temmuz ayında gerçekleşirken, ikinci saldırı ise ekim ayında oldu. Adana Emniyeti, olayların ardından 5 şüpheliyi tespit ederek tutuklama sürecini başlattı.

OLAYLA İLGİLİ DETAYLAR

Valilikten yapılan açıklamada, iş yeri sahibinin kendisinden borç para isteyen ve aralarında husumet bulunan kişilere şikayette bulunduğu ifade edildi. Emniyet güçleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.