Adıgüzel ve Karadağ Ailelerinin mutlu günü

YAŞAM Yayınlanma : 11 Ağustos 2025 00:07
Adıgüzel ve Karadağ Ailelerinin mutlu günü
Hafta sonu, Karadağ ve Adıgüzel aileleri için unutulmaz bir mutluluğa sahne oldu. Sarayönü Ertuğrul Mahallesi sakinlerinden Veysel Karadağ, oğlu Bünyamin’i Cumartesi gerçekleştirilen düğün merasimi ile evlendirdi.

Yelda–Ali Adıgüzel çiftinin kızları Gupse Adıgüzel ile Azime–Veysel Karadağ çiftinin oğlu Bünyamin Karadağ, görkemli bir törenle bir ömür boyu mutluluk için hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftin düğünü Cuma akşamı kına merasimi ile başladı. Renkli görüntülere sahne olan gecede, gelin Gupse Adıgüzel’in yakınları ve dostları hem geleneksel hem de modern ezgiler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Cumartesi günü, Ilgın’ın İhsaniye (Natırbiyhable) köyünde Çerkes kültürünün inceliklerini yansıtan gelin alma töreni düzenlendi. Hem gelin hem de damat tarafının Çerkes kökenli olması, bu özel günü daha da anlamlı kıldı.

Gelin alma sırasında, damat tarafına gelinin akrabaları ve arkadaşları tarafından geleneklere uygun şakalar yapıldı; neşeli atışmalar ve gülümseten anlar yaşandı.

adiguzel-ve-karadag-ailelerinin-mutlu-gunu-3.jpeg

Dualar eşliğinde baba evinden uğurlanan gelin, geleneksel Çerkes müzikleri eşliğinde Saltanat Tesisleri’ne getirildi.

Konya’da gerçekleştirilen düğünde gençler, Çerkes düğünlerinin vazgeçilmezi olan danslarla coştu. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde Adıgüzel ve Karadağ aileleri mutluluklarına tanıklık eden misafirlerle tek tek ilgilenip katılımları nedeniyle teşekkür etti.

SarayMedya olarak biz de, bu birliktelik için Adıgüzel ve Karadağ ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, Gupse ve Bünyamin Karadağ çiftine ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.