Adıyaman'da motosiklet kazası: Kaçan otomobil sürücüsü aranıyor

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Temmuz 2026 22:52 Düzenleme : 06 Temmuz 2026 22:52
Adıyaman'da motosiklet kazası: Kaçan otomobil sürücüsü aranıyor
Adıyaman'da motosikletle çarpışan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

Adıyaman'da meydana gelen bir kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı ve bu çarpışma sonucunda bir kişi yaralandı.

Adıyaman\

KAZANIN DETAYLARI

Olay, Mehmet Akif Mahallesi Sucu Abuzer Caddesi üzerinde gerçekleşti. İsmail Aslan'ın kullandığı 02 AGT 659 plakalı motosiklet, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü İsmail Aslan yaralanarak olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleye alındı ve ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAÇAN SÜRÜCÜYÜ BULMA ÇALIŞMALARI

Kaza sonrası otomobil sürücüsü olay yerinden kaçmayı başardı. Şu an için kaçan sürücünün bulunması için polis ekipleri tarafından geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.