Adıyaman ESOB'da bayrak değişimi yaşanmadı: Duranay koltuğunu korudu

EKONOMİ Yayınlanma : 03 Mayıs 2026 18:36 Düzenleme : 03 Mayıs 2026 18:36
Adıyaman ESOB'da bayrak değişimi yaşanmadı: Duranay koltuğunu korudu
Adıyaman ESOB başkanlık seçiminde Ziya Duranay, 95 oyla yeniden başkan seçildi. Rakibi Turabi Bayır 86 oy aldı. Duranay, üyelere teşekkür ederek hizmete devam edeceğini belirtti.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) başkanlık seçimlerinde, mevcut başkan Ziya Duranay, delegelerin güvenoyunu alarak görevine devam etme hakkı kazandı. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliği yaptığı genel kurulda, Duranay ile Turabi Bayır koltuk için kıyasıya bir mücadele verdi.

Adıyaman ESOB\

SEÇİM SONUÇLARI VE DELEGE OYLARI

Toplam 186 delegenin oy kullandığı seçimlerde, sandıklar açıldığında heyecan doruktaydı. Mevcut başkan Ziya Duranay, 95 delegenin desteğini alarak galip gelirken, rakibi Turabi Bayır 86 oyda kaldı. Bu çekişmeli mücadelede 4 oy geçersiz sayıldı ve 1 zarf boş çıktı. Sonuçların açıklanmasının ardından salonda kısa süreli bir hareketlilik yaşansa da, delegeler seçimin sonucunu kabullendi.

Adıyaman ESOB\

BAŞKAN DURANAY'DAN TEŞEKKÜR VE GELECEK VURGUSU

Yeniden Adıyaman ESOB Başkanı seçilen Ziya Duranay, kendisine destek veren tüm üyelere minnettarlığını dile getirdi. Yeni dönemde de esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulma odaklı çalışmalarını sürdüreceğini belirten Duranay, birlik ve beraberlik mesajı vererek, hizmet anlayışından taviz vermeyeceğini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.