Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Bozarmut köyünde henüz belirlenemeyen bir sebeple çöken bir ahır, can pazarını aratmadı.

GÜÇLÜKLE KURTARILDI
Göçük anında ahırın içinde bulunan 63 yaşındaki Fatma Demir, enkaz altında kaldı. Ekiplerin yoğun çabasıyla ağır yaralı olarak kurtarılan Demir, acil sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi. Demir'in sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi verilmezken, yaşadığı travma ve yaralanmaların ciddiyeti dikkat çekti.

HAYVANLAR UMUTSUZCA BEKLİYOR
Bu trajik olayın bir diğer üzücü boyutu ise ahırın altında kalan hayvanlar oldu. Çok sayıda büyükbaş ve küçükbaş hayvanın enkaz altında kaldığı öğrenildi. Kurtarma çalışmalarının devam ettiği ve hayvanların durumunun belirsizliğini koruduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.







