Aile içinde başlayan öfke, kanla bitti: Kayınpeder bıçaklandı, damat tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 22 Mayıs 2026 23:15 Düzenleme : 22 Mayıs 2026 23:15
Aile içinde başlayan öfke, kanla bitti: Kayınpeder bıçaklandı, damat tutuklandı
Niğde'de aile içinde çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan kayınpeder hastaneye kaldırılırken, damat gözaltına alındı. Olayın detayları araştırılıyor.

Niğde'nin sakin sokaklarında ansızın patlak veren bir aile kavgası, dehşet verici bir sona sahne oldu. Sarıköprü Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşanan olayda, henüz bilinmeyen bir sebeple alevlenen tartışma, bıçaklı bir saldırıya dönüştü.

Aile içinde başlayan öfke, kanla bitti: Kayınpeder bıçaklandı, damat tutuklandı 1

ÖFKELİ DAMATTAN KAYINPEDERE BIÇAKLI SALDIRI

Atatürk Bulvarı üzerindeki Akdemir Apartmanı'nda damat H.Y. ile kayınbabası B.E. arasındaki gerilim, bir anda tırmandı. Kısa sürede kontrol edilemeyen bir kavgaya evrilen olayda, H.Y. isimli şahıs, kayınbabasını bıçakladı. Çığlıklar üzerine ihbar edilen olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri intikal etti.

AĞIR YARALI KAYINPEDER HAYATİ TEHLİKEDE

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan B.E.'nin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Bu kanlı olayın ardından damat H.Y. ise polis tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.