AKOM’dan sürücülere kritik uyarı: Konya’da bu caddeler kapanacak!

GÜNCEL Yayınlanma : 11 Mayıs 2026 12:58 Düzenleme : 11 Mayıs 2026 13:21
AKOM’dan sürücülere kritik uyarı: Konya’da bu caddeler kapanacak!
AKOM, tarih ve saat vererek Konya’da iki caddede bulunan bazı yolların yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacağını açıkladı. Yetkililer, iki gün süreyle kapalı kalacak yolları kullanacak sürücüleri alternatif yollara yönlendiriyor

Konya AKOM, şehir merkezindeki iki caddenin yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle geçici süreyle trafiğe kapatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada söz konusu yolların kapalı olacağı tarih ve saatler verildi.

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan ulaşım duyurusunda, Adana Çevre Yolu Caddesi ve Ünen Caddesi’nde gerçekleştirilecek yol yapım çalışmaları nedeniyle bu caddelerdeki bazı yolların iki gün süreyle geçici olarak ulaşıma kapatılacağı bildirildi.

İKİ GÜN KAPALI KALACAK

Konya AKOM, ulaşım duyurusuna ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

“Adana Çevre Yolu Caddesi’nde, Marsan Sanayi ile Sedirler Alt Geçidi arası Antalya istikametinde gerçekleştirilecek yol yapım çalışmaları nedeniyle yol, 11-12 Mayıs 2026 tarihlerinde 23.00 ile 07.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacaktır. Trafik akışı yan yoldan sağlanacaktır.

Ünen Caddesi’nde, Ereğli Yolu’ndan Aksaray Yolu istikametine doğru Saadet Caddesi Kavşağı ile Okyar Caddesi arasında gerçekleştirilecek yol yapım çalışmaları nedeniyle, 11-12 Mayıs 2026 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında trafik akışına kapalı olacaktır.”

SÜRÜCÜLER ALTERNATİF YOLLARA YÖNLENDİRİLİYOR

Yetkililer, sürücüleri trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri ve alternatif güzergahları kullanmaları yönünde uyardı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.