Alaşehir'de silah operasyonu: Şüpheli adli kontrolle serbest

ASAYİŞ Yayınlanma : 25 Ekim 2025 16:29 Düzenleme : 25 Ekim 2025 16:29
Alaşehir'de silah operasyonu: Şüpheli adli kontrolle serbest
Manisa Alaşehir'de düzenlenen operasyonda 5 ruhsatsız tabanca ve 139 fişek ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, silah kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alınan bir kişi hakkında önemli gelişmeler yaşandı. JASAT ve Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nın koordineli çalışması sonucu şüpheli K.Ş.'nin ikametinde geniş çaplı arama yapıldı.

BEŞ TABANCA VE YÜZÜ AŞKIN FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramalarda şüphelinin evinde ve bağ evinde toplam 5 adet ruhsatsız tabanca ile 139 adet mermi ele geçirildi. Bu miktar, bölgedeki silah kaçakçılığı ağının boyutlarını gözler önüne sererken, güvenlik güçlerinin bu alandaki mücadelesinin önemini bir kez daha vurguladı.

ADLİ KONTROL KARARI TARTIŞMA YARATTI

Gözaltına alınan K.Ş., jandarma birimlerindeki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararlaştırılan şüphelinin durumu, silah kaçakçılığıyla mücadelede uygulanan yargı süreçleri hakkında yeni tartışmalar başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.