Alev topuna dönen kamyonet yolu savaş alanına çevirdi

ASAYİŞ Yayınlanma : 02 Haziran 2026 14:14 Düzenleme : 02 Haziran 2026 14:14
Alev topuna dönen kamyonet yolu savaş alanına çevirdi
Adıyaman'da mazot ve yağ yüklü kamyonet seyir halindeyken alev alarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, karayolunda kısa süreli trafiğe neden oldu.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Seyir halindeki bir kamyonet, taşıdığı mazot ve yağ nedeniyle adeta bir alev topuna dönerek kullanılamaz hale geldi.

Alev topuna dönen kamyonet yolu savaş alanına çevirdi 1

RAMPA TIRMANIRKEN BAŞLADI

Edinilen bilgilere göre, Gölbaşı-Kahramanmaraş karayolu üzerindeki Çelik rampasında ilerleyen Salih Ünal idaresindeki 45 ADK 93 plakalı kamyonet, bilinmeyen bir nedenle aniden yanmaya başladı. Araçta bulunan yanıcı maddelerin etkisiyle alevler kısa sürede büyüyerek aracın tamamını sardı. Durumu fark eden sürücü Ünal, canını kurtarmak için kendisini hızla aracın dışına attı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI, MÜDAHALE GECİKMEDİ

Yangın ihbarı üzerine olay yerine hızla itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin titiz ve yoğun çalışmaları sonucunda alevler kontrol altına alınmayı başardı. Ancak, kamyonet tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Bu feci olay nedeniyle karayolunda kısa süreli bir trafik aksaması meydana gelirken, soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.