Alikanlılar Derneği'nde Abuzer Altun yeniden başkan seçildi

YAŞAM Yayınlanma : 17 Haziran 2026 11:07 Düzenleme : 17 Haziran 2026 11:07
Alikanlılar Derneği'nde Abuzer Altun yeniden başkan seçildi
Alikanlılar Derneği'nin genel kurulunda Abuzer Altun, üyelerin desteğiyle yeniden başkan seçildi. Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu belirlendi.

İstanbul'da faaliyet gösteren Alikanlılar Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Abuzer Altun, üyelerin desteğiyle yeniden başkanlık görevine seçildi.

GÜVEN TAZELEYEN SEÇİM

Kongrede tek liste yer aldı ve Abuzer Altun, güven tazeleyerek tekrar başkan oldu. Genel kurulun açılışının ardından Divan Heyeti'nin seçimine geçildi. Oy birliğiyle kabul edilen listeyle Divan Başkanlığına Aziz Altunay, Başkan Yardımcılığına Hikmet Yiğit, Yazmanlığa ise Ramazan Karadoğan seçildi. Kongrede ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu.

YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları okunarak görüşüldü ve mevcut kurullar oy birliğiyle ibra edildi. Seçim maddesinde gizli oy, açık tasnif usulüyle yapılan oylamada Abuzer Altun yeniden başkan seçildi. Yeni dönemde yönetim kurulunda Mehmet Altunay, Hasan Atay, Mehmet Toprak, İbrahim Karaca, Mehmet Erkiş, Murat Aksaç, Orhan Kaya, Yusuf Başıbüyük ve Hikmet Sert görev alırken, denetim kurulunda ise Erkan Alper, Mikail Kırma ve Şükrü Ağabek yer aldı. Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde üyeler, yeni dönemin derneğe ve hemşerilere hayırlı olmasını diledi. Kongrenin ardından teşekkür konuşması yapan Abuzer Altun, kendisine güvenen üyelere teşekkür ederek, "Birlik ve beraberlik içerisinde derneğimizi daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.