Amasra'da dev dalgalar: Fırtına uyarısı etkili oldu

GÜNDEM Yayınlanma : 09 Ekim 2025 17:46 Düzenleme : 09 Ekim 2025 17:46
Amasra'da dev dalgalar: Fırtına uyarısı etkili oldu
Bartın'ın Amasra ilçesi, Meteoroloji'nin fırtına uyarısının ardından saatte 75 km'ye ulaşan rüzgarla mücadele ediyor. Denizde 4 metreye varan dev dalgalar oluşurken, fırtınanın yarın akşama kadar sürmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına uyarısı yaptığı Bartın'ın Amasra ilçesinde, şiddetli rüzgarın etkisiyle denizde dev dalgalar meydana geldi.

ŞİDDETLİ RÜZGAR VE DALGALAR

Saatte hızı zaman zaman 75 kilometreye ulaşan rüzgar, deniz kenarında etkisini gösteriyor. Bu durum, kayalara çarpan ve boyu 4 metreye ulaşan dalgaların oluşmasına neden oluyor.

YAĞIŞA RAĞMEN İLGİ

Bugün öğlen saatlerinde başlayan fırtınanın yarın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Deniz kenarında hafif yağış olmasına rağmen, bazı vatandaşlar dalgaları izlerken, bazıları da cep telefonlarıyla bu anları kaydediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.