Ankara'da anız yangını faciası: 72 yaşındaki adam hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 21 Temmuz 2026 16:12 Düzenleme : 21 Temmuz 2026 16:12
Ankara'da anız yangını faciası: 72 yaşındaki adam hayatını kaybetti
Ankara'da hobi bahçesinde çıkan anız yangınına müdahale eden 72 yaşındaki Aziz Balaban, alevler arasında kalarak hayatını kaybetti. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.
Ankara'da anız yangını faciası: 72 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşanan talihsiz bir olayda, 72 yaşındaki Aziz Balaban, hobi bahçesinde yakmak istediği kurumuş otların kontrolden çıkmasıyla çıkan yangını söndürmeye çalışırken hayatını kaybetti.

Ankara\

YANGININ KONTROLÜ KAYBEDİLDİ

Olay, Gökçehüyük Mahallesi'nde, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Aziz Balaban, bahçesindeki otları temizlemek amacıyla ateş yaktı. Ancak rüzgarın etkisiyle ateş kısa sürede büyüyerek komşusunun arazisine sıçradı. Balaban, yangını söndürmek için kendi çabalarıyla müdahale etmeye çalıştı, ancak dengesini kaybederek alevlerin arasında kaldı.

Ankara\

CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Olayın fark edilmesi üzerine çevredekilerin ihbarı ile itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, ağır yaralı olarak Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Balaban, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi ailesine teslim edilen Balaban için Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Ahmet Efendi Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Gözyaşları arasında toprağa verilen Balaban için komşuları da derin bir üzüntü içinde olduklarını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.