Antalya'nın Kepez ilçesi Altıayak Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede çıkan yangın, mahalle sakinlerine kısa süreli bir panik yaşattı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle alevlerin yükseldiği daire, dumanlarıyla çevreyi sardı.

İTFAİYE HIZIR GİBİ YETİŞTİ
Çevredeki duyarlı vatandaşların derhal itfaiyeye haber vermesi üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Kısa süre içerisinde alevlere ulaşan itfaiye personeli, yangını büyümeden kontrol altına almayı başardı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması yüreklere su serpti.
MADDİ HASAR TESPİT EDİLDİ
Yangının kontrol altına alınmasının ardından yapılan ilk incelemelerde, dairede maddi hasar meydana geldiği anlaşıldı. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.







