Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet yaşayan bir ağabey, kardeşinin içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenledi. Bu dehşet verici saldırı sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

kanlı pusu: kardeşinin aracına kurşun yağdırdı
Olay, Ergani ilçesine bağlı Çukurdere Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Z.Ş. isimli şahıs, iddiaya göre uzun süredir devam eden arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu kardeşinin içinde bulunduğu araca acımasızca silahlı saldırıda bulundu. Silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

tekrar eden aile dramı: bir can yitirildi, bir hayat tehlikede
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde, Hüseyin Şenol'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan eşi Seçim Şenol ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden Hüseyin Şenol'un cansız bedeni, otopsi işlemleri için morga götürüldü. Jandarma ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için geniş çaplı inceleme başlattı.







