Arnavutköy'de Nostaljik Otomobil Fuarı: Yüzlerce klasik araç sergilendi

YEREL Yayınlanma : 07 Eylül 2025 16:56 Düzenleme : 07 Eylül 2025 16:56
Arnavutköy'de Nostaljik Otomobil Fuarı: Yüzlerce klasik araç sergilendi
Arnavutköy Belediyesi'nin düzenlediği Nostaljik Otomobil Fuarı'nda yüzlerce klasik araç sergilendi ve yüzlerce vatandaş katıldı; Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu da 1963 model arabasıyla etkinliğe katıldı.
Arnavutköy'de Nostaljik Otomobil Fuarı: Yüzlerce klasik araç sergilendi

Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlediği Nostaljik Otomobil Fuarı, yüzlerce klasik otomobil tutkununu bir araya getirdi. Farklı modellerde ve renklerde onlarca klasik araç, Arnavutköy Belediyesi önünde sergilendi. Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu da 1963 model klasik arabasıyla fuara katılım gösterdi.

NOSTALJİK BİR BULUŞMA

7’den 70’e çok sayıda vatandaş, renkli anların yaşandığı etkinlikte klasik otomobilleri gezme fırsatı buldu. Sahne performansları ve ikramlar da etkinliğin eğlenceli havasına katkıda bulundu. Toplamda 80 farklı klasik araç ve çok sayıda klasik minibüs sergilendi. Araç sahipleri, benzer etkinliklerin daha sık düzenlenmesini dile getirdi.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN ANILAR

1963 model arabasıyla konvoya öncülük eden Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, keyifli bir deneyim yaşadığını ifade etti. Candaroğlu, 'Babam 1966 doğumlu, bu araç ise 1963 yapımı. Benim için muhteşem bir deneyimdi' dedi. Başkan Candaroğlu ayrıca, hemşehrilerinin yoğun katılımına teşekkür ederek, gençlerin de ilgisini çeken bu tür fuarların devamının geleceğini belirtti. 'Babamdan yaşlı bir aracı deneyimledim. Geçmiş hatıralarımız tazelendi. İlçemizin çeşitli noktalarında da kortej eşliğinde vatandaşlarımıza bu araçları göstermek bizler için ayrı bir keyif oldu' diye ekledi. Eski araç tutkunlarından Mert Çil ise, 1979 model arabasıyla fuara katıldığını ve benzer etkinliklerin tekrarlanmasını istediğini belirtti. Çil, 'Eski arabaları seviyoruz, bu bizim için bir tutku. Arkamda gördüğünüz araç gibi bir araç yapmak 500 bin ile 1 milyon TL arasında değişiyor ama bu keyfin fiyatı yok' şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.