Artaş Holding, perakende sektöründe 30’uncu yılını kutladı

GÜNDEM Yayınlanma : 15 Ekim 2025 03:34 Düzenleme : 15 Ekim 2025 05:15
Artaş Holding, perakende sektöründe 30’uncu yılını kutladı
Artaş Holding, 30’uncu yılını 'Hafıza, Deneyim, Vizyon' temasıyla kutlayarak sektördeki dönüşüm ve stratejiler üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Artaş Holding, 30’uncu yılında ‘Hafıza, Deneyim, Vizyon’ temasıyla perakende sektörünün geçmişini ve geleceğini değerlendirdi.

ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENDİ

İstanbul'da düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul ve perakende yatırımcıları bir araya geldi. 1995 yılında Carousel AVM ile başlayan yolculuğunu kutlayan Artaş, sektördeki gelişim sürecini katılımcılara aktardı. Süleyman Çetinsaya, etkinlikte yaptığı konuşmada, Carousel’in kuruluş hikayesini anlatarak, başarıyı nasıl elde ettiklerini paylaştı.

DEĞİŞEN TÜKETİCİ ALIŞKANLIKLARI

Ekonomist Fatih Keresteci, perakende sektöründeki dönüşümü değerlendirerek, tüketici alışkanlıklarının hızla değiştiğine dikkat çekti. Keresteci, bu yeni koşullara uyum sağlamak için stratejik adımlar atılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, sanayideki gelişmelerin yakın gelecekte nasıl şekilleneceğine dair öngörülerde bulundu. Etkinlik, sektördeki temsilcilerin bir araya geldiği önemli bir buluşma oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.