Atakum Belediyesi, zabıta teşkilatının 199. kuruluş yıl dönümünü kutladı

YEREL Yayınlanma : 05 Eylül 2025 17:31 Düzenleme : 05 Eylül 2025 17:31
Atakum Belediyesi, zabıta teşkilatının 199. kuruluş yıl dönümünü kutladı
Atakum Belediyesi, zabıta teşkilatının 199. kuruluş yıl dönümünü, belediye meydanında düzenlenen tören ve renkli bir konvoyla kutladı.
Atakum Belediyesi, zabıta teşkilatının 199. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Samsun'un Atakum Belediyesi, zabıta teşkilatının 199. kuruluş yıl dönümünü renkli bir konvoy ve özel programla kutladı. Belediye meydanında düzenlenen törenle başlayan programda, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız, zabıtaları tek tek kutlayarak özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.

ZABITALARIN ÖNEMLİ ROLÜ VURGULANDI

Zabıtalık mesleğinin kutsal ve zor bir görev olduğunu vurgulayan Yıldız, 'Zabıta memurluğu, amirliği 7/24 görev yapan ender kuruluşlarımızdan biridir. Zabıtalar belediyenin görünen yüzü, misyonu ve vizyonudur. Bu mesleğin devlet memurluğunda ayrı bir hizmet kolu olarak yer almasını istiyoruz. Tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutlarız' dedi.

RENKLİ KONVOY VE ÇİÇEK TAKDİMİ

Törenin ardından belediye hizmet binası önünde oluşturulan araç konvoyu, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in geçen mart ayında hizmete açtığı Zabıta Müdürlüğü Saha Amirliği’nde son buldu. Vatandaşların ilgisini çeken renkli konvoyda, Başkan Yardımcısı Yıldız, zabıta personeline çiçek takdim ederek Zabıta Haftası’nı kutladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.