Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) spor kültürünü yaygınlaştırma hedefiyle başlattığı 'Spor Dostu Kampüs' projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, spor alanında örnek çalışmalar sergileyen üniversiteler ödüllendirildi.
SPOR KAMPÜSLERİ TEŞVİK EDİLİYOR
Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen görkemli bir törenle, spor dostu kampüs sertifikaları sahiplerini buldu. Atatürk Üniversitesi de bu önemli değerlendirmede yer alarak, sporun kampüs hayatındaki yeri ve teşviki konusundaki başarılarını tescilledi.
BAKAN VE YÖK BAŞKANINDAN SERTİFİKA
Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan gibi önemli isimler katıldı. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, bu prestijli sertifikayı Bakan Bak, YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar ve Bilal Erdoğan'ın elinden alarak üniversite adına büyük bir gurur yaşadı.








