Erzurum Barosu'nun önemli isimlerinden Avukat Faruk Terzioğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybettikten sonra dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

TÖREN ERZURUM BAROSU'NDAN BAŞLADI
75 yaşındaki Terzioğlu için ilk tören, Erzurum Barosu önünde gerçekleştirildi. Törende, Av. Faruk Terzioğlu’nun avukatlık cübbesi son kez naaşına serildi. Törene katılanlar arasında Terzioğlu’nun ağabeyi Ömer Terzioğlu, oğlu Haluk Terzioğlu ve kızı Elifnur Terzioğlu Yurtsal da yer aldı. Ayrıca, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Nuri Nayman ve birçok avukat da törende hazır bulundu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Baro Başkanı Av. Mesut Öner, törende yaptığı konuşmada, Faruk Terzioğlu'nun hukuk camiasındaki yerini ve mirasını vurgulayarak, "Bugün yalnızca bir avukatı değil; bir meslek büyüğünü, bir dostu uğurluyoruz" dedi. Törende ardından, Terzioğlu’nun naaşının başında Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Cenazesi Narmanlı Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından Tortum'daki aile mezarlığına defnedildi.







