Aydın'da ulaşım altyapısı güçleniyor: 17 ilçede yol çalışmaları devam ediyor

ÇEVRE Yayınlanma : 15 Haziran 2026 17:49 Düzenleme : 15 Haziran 2026 17:49
Aydın'da ulaşım altyapısı güçleniyor: 17 ilçede yol çalışmaları devam ediyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede eş zamanlı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla ulaşım altyapısını güçlendiriyor. Başkan Çerçioğlu, hizmetlerin devam edeceğini açıkladı.
Aydın'da ulaşım altyapısı güçleniyor: 17 ilçede yol çalışmaları devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla 17 ilçede eş zamanlı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Aydın\

ÇALIŞMALARIN KAPSAMI GENİŞLİYOR

Başkan Özlem Çerçioğlu'nun öncülüğünde yürütülen bu çalışmalar, Aydın’ın çeşitli noktalarında gerçekleştirilmekte. Özellikle Efeler ilçesinde Tabakhane Köprüsü, A1 kanal yolu ve Batı Çevre yollarında yoğunlaşan çalışmalar, kentin ulaşımını daha da kolaylaştırmayı hedefliyor. Ayrıca, Didim, Söke, Kuşadası ve diğer ilçelerde de birçok cadde ve mahallede yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Aydın\

TRAFFİK GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİLİYOR

Çerçioğlu, bu süreçte trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik uygulamaların da gerçekleştirildiğini belirtti. "17 ilçemizin tamamında çalışmalarımıza eş zamanlı olarak devam ediyoruz. Yatırım ve projelerimizle kentimizin ulaşım altyapısını güçlendiriyoruz," diyen Başkan, Aydın için hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.