Aydın esnafının geleceği için önemli görüşmeler yapıldı

GÜNDEM Yayınlanma : 06 Temmuz 2026 18:01 Düzenleme : 06 Temmuz 2026 18:01
Aydın esnafının geleceği için önemli görüşmeler yapıldı
Aydın Valisi Dr. Osman Varol, Aydın esnafının geleceği için önemli projeleri değerlendirmek üzere AYESOB Başkanı Künkcü'yü ziyaret etti. İş birliği vurgulandı.
Aydın esnafının geleceği için önemli görüşmeler yapıldı

Aydın Valisi Dr. Osman Varol, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AYESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali Künkcü’ye iade-i ziyarette bulundu.

Aydın esnafının geleceği için önemli görüşmeler yapıldı 1

ESNAFIN GÜÇLENDİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Ziyarette, Aydın esnafının güçlendirilmesi ve kentin ekonomisine katkı sağlayacak projeler üzerinde duruldu. AYESOB hizmet binasında gerçekleşen buluşmada, Aydın’ın ticaret hayatını canlandırmaya yönelik projeler ile esnaf ve sanatkarların gelişimini destekleyecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Aydın esnafının geleceği için önemli görüşmeler yapıldı 2

KAMU KURUMLARI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ ARTACAK

Vali Dr. Osman Varol, esnaf teşkilatlarının şehir ekonomisindeki önemine vurgu yaparak, AYESOB Yönetim Kurulu Başkanı Künkcü ve ekibine başarılar diledi. Ayrıca, kamu kurumları ile meslek kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. Aydın Valiliği, kurumlar arası iş birliğinin artırılması ve kent ekonomisine değer katacak projeler üzerinde istişarelerin süreceğini bildirdi. AYESOB Yönetim Kurulu Başkanı Künkcü, Valinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kamu kurumlarıyla iş birliğinin önemine değindi. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.