Aydın Lisesi'nde mezuniyet sevincine doyulmadı

EĞİTİM Yayınlanma : 21 Mayıs 2026 10:39 Düzenleme : 21 Mayıs 2026 10:39
Aydın Lisesi'nde mezuniyet sevincine doyulmadı
Aydın Lisesi mezuniyet töreninde öğrenciler, coşkulu anlar yaşadı. Okul birincisi Emre Ayaz'ın konuşması ve müzik grubunun konseri etkinliği renklendirdi.
Aydın Lisesi'nde mezuniyet sevincine doyulmadı

Aydın Lisesi 12. sınıf öğrencileri, mezuniyet töreniyle geleceğe ilk adımlarını attı. Tören, Aydın Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi ve okulun Müdür Vekili İsa Çağlar Tunçbilek ile Mezunlar Derneği Başkanı Selma Böceklioğlu'nun konuşmalarıyla başladı.

Aydın Lisesi\

MEZUNİYET TÖRENİNDE DUYGUSAL ANLAR

Etkinliğe Efeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Celalettin Unay ve okulun eski müdürü Serkan Akyol da katılarak öğrencilere destek verdiler. Okul birincisi Emre Ayaz, dönem mezunları adına duygusal bir konuşma yaptı. Geleneksel bayrak devir teslim töreninde mezun olan öğrenciler, bayrağı alt sınıflara devretti.

Aydın Lisesi\

MÜZİK GRUBU COŞKU YARATTI

Müzik öğretmeni Hasan Kanat yönetimindeki okulun müzik grubu, mini bir konser ile etkinliğe renk kattı. Geri sayımın ardından mezunlar, gökyüzüne kep fırlatarak coşkularını paylaştılar. Aydın Lisesi, tüm mezunlarını tebrik ederek yeni hayatlarında başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.