Slovenya'da düzenlenen U-18 Balkan Atletizm Şampiyonası'nda milli atletimiz Sude Naz Bayar, Türkiye adına gururlandıran bir başarıya imza attı. Bayar'ın yer aldığı 4x100 metre bayrak takımı, turnuvayı ikinci sırada tamamlayarak gümüş madalyayı ülkemize getirdi.

BAYRAK YARIŞINDA GURUR VEREN BAŞARI
Novo Mesto kentinde gerçekleştirilen şampiyonada, Sude Naz Bayar'ın da mücadele ettiği 4x100 metre bayrak yarışında Türk Milli Takımı, rakiplerine karşı sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Takım, elde ettiği ikincilikle Balkan ikincisi unvanını kazandı.
AYDIN ATLETİZMİ ULUSLARARASI ARENADA PARLIYOR
Aydınlı genç sporcu Sude Naz Bayar'ın milli formayla kazandığı bu önemli madalya, hem şehrin hem de Türkiye'nin atletizmdeki yükselişini bir kez daha tescilledi. Bayar'ın başarısı, Aydın'ın genç yeteneklerinin uluslararası platformlarda da ne kadar başarılı olabileceğinin canlı bir kanıtı olarak öne çıkıyor.







