Bağ evinden silah imalathanesi çıktı!

YEREL Yayınlanma : 24 Temmuz 2025 10:17
Bağ evinden silah imalathanesi çıktı!
Beyşehir'de jandarma ekipleri, bir bağ evine düzenledikleri operasyonda binlerce tabanca namlusu ve çok sayıda silah parçası ele geçirdi.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin istihbari çalışmaları sonucu, ilçede bir şahsa ait bağ evine operasyon düzenlendi.

Bağ evinde yapılan aramalarda, 9 milimetre çapında bin 388 adet tabanca namlusu, 156 adet çeşitli tabanca parçası ve 2 adet 9 milimetre tabanca ele geçirildi.

Ele geçirilen tüm malzemelere el konulurken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahıs, işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.