Bakan Göktaş: Erzincan'a 24 yılda 5,6 milyar liralık destek sağladık

SİYASET Yayınlanma : 03 Temmuz 2026 20:24 Düzenleme : 03 Temmuz 2026 20:24
Bakan Göktaş: Erzincan'a 24 yılda 5,6 milyar liralık destek sağladık
Bakan Göktaş, Erzincan'da son 24 yılda sosyal hizmetler alanında 5,6 milyar lira yatırım yapıldığını ve yeni projelerin hayata geçirileceğini açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan’a son 24 yılda sosyal hizmetler alanında tam 5,6 milyar liralık yatırım yapıldığını ve bu süreçte yeni sosyal hizmet projelerinin hayata geçirileceğini duyurdu.

Bakan Göktaş: Erzincan\

VALİLİK ZİYARETİ VE PROGRAMLAR

Göktaş, Erzincan’daki programı kapsamında ilk olarak Valiliği ziyaret ederek Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Vali Hamza Aydoğdu ile görüşen Göktaş, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun ve AK Parti İl Başkanı Alpay Kabadayı ile bir araya geldi. Daha sonra AK Parti Erzincan İl Başkanlığı’na geçerek basın toplantısı düzenledi.

Bakan Göktaş: Erzincan\

SOSYAL HİZMETLERDE YENİ PROJELER

Bakan Göktaş, hükümetin sosyal devlet anlayışı doğrultusunda vatandaşların her kesimine yönelik hizmetlerini sürdürdüğünü belirtti. Kadınların eğitimden istihdama kadar her alanda daha güçlü bir şekilde yer almasını desteklediklerini ifade eden Göktaş, Erzincan’da 18 sosyal hizmet kuruluşunun faaliyet gösterdiğini aktardı. 2023 yılı itibarıyla iki Aile Destek Merkezi ve iki kadın kooperatifinin hizmete açıldığını da vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.