Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzurum'da düzenlenen 'Medd-Up' sahne gösterisini izledi. Bakan Göktaş, Erzurum Valiliği ziyaretinin ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü işbirliğiyle ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi'nde sahnelenen etkinliğe katıldı.

'Biz büyük bir aileyiz' mesajı
Bakan Göktaş, konuşmasında şehit aileleri ve gazilere her zaman destek olacaklarını vurgulayarak, "Şehitlerimizin yakınları bizlere şehitlerimizin emaneti, gazilerimiz her daim bu milletin evlatları ve aileleri. Artık büyük bir aileyiz, bakanlık olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da her daim şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

'Birlik ve beraberliğimizin yansıması'
'Medd-Up' gösterisinin 'Terörsüz Türkiye' sürecinde birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliği yaşatacak önemli bir program olduğunu belirten Bakan Göktaş, özellikle şehit eşleri ve anneleriyle sanatla şifalanma adına önemli çalışmalar yapıldığını söyledi. Göktaş, "Bu tür programlarla beraber özellikle 'Terörsüz Türkiye' sürecinde birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ruhumuzu yaşatmak adına pek çok çalışma yürütüyoruz. Bugün de İçişleri Bakanlığımızın Sivil Toplum Birimi ile beraber yürüttüğümüz bu çalışmayı Erzurum’da yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür programlar, kültürel programlar ama aynı zamanda birliğimizin, beraberliğimizin ve dayanışmamızın da bir yansımasıdır. Biz her daim yanınızdayız" şeklinde konuştu.







