Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Guy Kabombo Muadiamvita ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

RESMİ TÖREN DÜZENLENDİ
Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Muadiamvita, Türkiye ziyareti kapsamında Milli Savunma Bakanlığı'nda Bakan Güler ile bir araya geldi. Bakan Güler, Muadiamvita'yı Bakanlık girişinde resmi bir törenle karşıladı. İki ülkenin marşlarının çalınmasının ardından, konuk heyet Onur Kıtası'nı selamladı.

GÖRÜŞME DETAYLARI
Karşılamanın ardından Bakan Güler ve Muadiamvita, Bakanlık önünde fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Törenin ardından iki lider, baş başa ve heyetler arası görüşmelere geçerek iki ülke arasındaki iş birliğini geliştirmeyi amaçlayan stratejiler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.







