Bakan Yerlikaya'dan Hırvatistan'daki uçak kazasında şehit olan pilota duygusal başsağlığı mesajı

GÜNDEM Yayınlanma : 13 Kasım 2025 23:33 Düzenleme : 13 Kasım 2025 23:33
Bakan Yerlikaya'dan Hırvatistan'daki uçak kazasında şehit olan pilota duygusal başsağlığı mesajı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hırvatistan'daki uçak kazasında hayatını kaybeden pilot için başsağlığı mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hırvatistan'da Orman Genel Müdürlüğüne ait yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilot için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLANDI

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Orman Genel Müdürlüğümüze ait yangın söndürme uçağımızın Hırvatistan'da düşmesi milletçe yüreğimizi yaktı. Kazada şehit olan pilotumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve orman teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun." ifadelerine yer verdi.

ÜLKEDE DERİN ÜZÜNTÜ

Bu üzücü olay, ülke genelinde derin bir üzüntü yarattı. Uçak kazasında hayatını kaybeden pilotun anısı, her zaman yaşatılacak ve milletin gönlünde yer edecektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.