Baki Ersoy: Erciyes 38 FK, küllerinden doğarak yükseliyor

SPOR Yayınlanma : 29 Nisan 2026 18:53 Düzenleme : 29 Nisan 2026 18:53
Baki Ersoy: Erciyes 38 FK, küllerinden doğarak yükseliyor
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes 38 FK'nın küllerinden doğduğunu ve takımın 1. Lig seviyesinde oyunculara sahip olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes 38 FK’nın adeta küllerinden doğan bir takım olduğunu ifade etti. TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off 1. turunda mücadele eden Erciyes 38 Futbol Kulübü, 2. tura yükselmenin mutluluğunu yaşıyor.

KÜLLERİNDEN DOĞAN BİR TAKIM

Baki Ersoy, takım hakkında yaptığı açıklamada, "Geçen sene küllerinden doğan bir takım. Bir hafta kala kurulan bir takım ve bu sene bahis nedeniyle çeşitli problemler yaşadı. 9 futbolcumuz ceza aldı. Ancak devre arasında toparlanarak, 7 maçlık bir performansla Play-Off’a kalmayı başardık" dedi.

1. LİG SEVİYESİNDE OYUNCULAR VAR

Ersoy, Play-Off’ta Mazıdağı Fosfatspor’u iki maçta da güzel bir oyunla toplamda 3-1 mağlup ettiklerini belirterek, "Bundan sonra rakibin kim olduğu çok önemli değil. Bu çocuklar, bana göre 1. Lig ve 2. Lig seviyesinde. Hatta Süper Lig’de oynayabilecek yetenekli oyuncular var" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.